Translate

lördag, februari 28, 2009

Myntinkast:

Mr O'leary, som inte är den vassaste kniven i besticklådan, borde ha ett myntinkast i truten och lägga ett pund där varje gång han skall säga något. För han snackar bara skit. Bokstavligen:

Rajjan förnekar sig inte!

Skit ner dig.

tisdag, februari 24, 2009

Jag behöver tid för at vänja mig

det känns bra att Daniel och Vickan inte skall gifta sig förrän 2010 så at jag, och det övriga svenska folket, får den tid vi behöver för att vänja oss vid Daniel. Och jag som inte ens har hunnit vänja mig vid Vickan eller någon av de andra fjantarna i hovet. Milde tid...

måndag, februari 09, 2009

Epilog, Thai Tour 2009

Avslutning

måndag 9 februari 2009 Göteborg, Sverige

Nu har jag varit hemma ett par dagar och kommit i normala koordinater igen. Nästan.
Det har har varit toppen, hela tiden. Ända tills...

Air China: en positiv överraskning med bra mat och bekväma stolar och rejält med benutrymme. Boeing 767
Bangkok: alltid lika kul att komma dit.
Hotel Narai: Som vanligt. Varken bu eller bä.
Sky Train: Tänk om göteborg hade ett sådant transportmedel.
MBK: MBK!
Maten i BKK: Super.
Metro Massage: Ligger granne med Tops Super i källaren under Robinson granne med Westin. BTS Asok. Fotmassage man kan mörda för.
South Bus Station: Som har käcka glada bussar som går till bl.a. Cha Am
Beach Garden Hotel: Här trivs man och mår bra. Tack för i år, vi kommer tebax!!!
Mermaid: May, Soiy och de andra tog hand om oss och serverade bl.a. friterad glass.
Bananpannkaksgöbbarna i Bang Kwai: Himla gott varje dag!
Tom Yum Gung: Kycklingsatay
Cindy's salong: Där kan man klippa håret. Bl.a.
Beach terrace och Yellow: Här blir man fast...
och alla andra som gjorde allt för att vi och alla andra faranger skulle trivas, må gott och känna oss välkomna...

Just det, ända tills vi landar på Arlanda: SAS: Satkärringarnas Airline System. Sjunk börskurs, sjunk. Åt helvete med er. Ni har på ett synnerligen effektivt sätt lyckats skrämma alla kunder åt helvete. Nu är det er tur. Jag tycker inte synd om er. Ni har grävt er egen grav. Aldrig mer SAS. Hellre stannar jag hemma. Lovar.

Vad hände på Arlanda undrar vän av ordning. Jo följande:

Vi checkade våra väskor i BKK till till GOT via PEK. Vi flög hela vägen med Star Alliance. Men när vi kom till Arlanda så var vi tvungna att hämta vårat bagage och lämna det i SAS Bag Drop. Men där befann sig Fru Holmström. Som tydligen äger SAS och krävde oss på pengar för "väskorna väger mer än tillåtet". Men när jag förklarade att väskorna redan var incheckade brydde hon sig inte. Hon ringde däremot SAS säkerhetsavdelning och sa att "jag har en PAX här som inte får följa med flajten av säkerhetsskäl". Idiot är ett milt uttryck. Naturligtvis fick jag följa med, men när jag klagade hos SAS på behandlingen så fick jag naturligtvis inget svar. Vem är förvånad. SAS kan dra åt helvete. Och jag står för det.

fredag, februari 06, 2009

Hemresa, fredag

Torsdag:

fredag 6 februari 2009 Bangkok, Thailand

Kära Dagbok! De sista dagarna flöt på, det var solsken, varmt och lata dagar. Det hände inte så mycket mer i Bang Kwai... skulle man kunna säga. Inget som inte hänt de andra dagarna. För egen del var jag så avslappad och nerskruvad att jag inte ens loggade in på datorn; vi förbrukade inte ens den internetvoucher vi hade. Då förstår ni nog.
Vi lämnade Bang Kwai med lite sorg i hjärtat, det hade varit en härlig tid, kl 13.30 på torsdagen. Bussen till BKK gick kl 14.30. Pä South Bus Station i BKK skulle idioten få in Susanne, Calle, mig och en massa resväskor i en Camry för transport till flygplatsen. När jag förklarat för idioten att han var lika korkad som han var fet knallade vi iväg en liten bit och fick tag i en stor taxi och vi var på Suvarnabumi kl 19.30
Susanne skulle resa hem med KLM kl 23.55 och kunde checka in omgående. Calle och jag skulle till Peking kl 01.10 och de små gulingarna öppnade inte incheckningen förrän kl 23. Himla smart när man är så oorganiserad och skall hantera 200 pers på nolltid.
Men vi hamnade i alla fall i Peking på morgonen, det var svinkallt, -5 grader... vi överlevde och åt bland annat stekt kanin till lunch i Peking.
Planet till Stockholm gick kl 14 och nästan 11 timmar senare landade vi på Arlanda och blev omgående medvetna om att vi befann oss i Sverige; toaletterna på Arlande var så jävla snuskiga och Surmupparnas Airline System (SAS) utmärkte sig på sedvanligt snorkigt och arrogant sätt. Trist slut på en härlig resa. Planeringan inför nästa är redan påbörjad...