fredag, februari 12, 2010

Hemma igen!

Hemma, uppdaterar dagbok.
torsdag 25 mars 2010 Göteborg, Sverige
Kära dagbok!

3 dagar innnan Calle och jag skulle åka hem tittade vi på varandra och sa exakt samma sak som vi alltid har sagt: vi skulle ha en vecka till här. Så är det.
Vi har lärt känna en hel del nya människor och inte minst, lärt oss en hel del nytt om de människor som vi kännde, eller trodde att vi kännde.

BKK Som vanligt. Men lite varmare i år.
Silom Road: Kvinnan vid BTS Sala Daeng som serverar Sticky Rice med mango och tjock kokosmjölk.
From Thailand januari 2010
Högsta (3 OnNutter) betyg. Värt en resa. OM NOM NOM NOM varje kväll.,
Siam Center: Crocs-butiken på plan 3. 
Fotmassagen på Asok. 
Foodcourten på Siam Paragon. Där är det ett jävla liv, men vi hittade en kvinna som lagade en gryta med cury, kyckling och potatis. Jag beställde en portion som efterrät! OM NOM NOM NOM.
Hotell Beach Garden:
From Thailand januari 2010
var uppriktigt glada över att se oss igen. Normalt så lämnar gästerna lite dricks till personalen när man checkar ut. Vi fick presenter av personalen! Fantastiskt ställe. Skall ni till Hua Hin/Cha Am så skall ni bo här. Mer prisvärt finns inte. Bättre personal finns inte. 
Cindys Massage: härliga unga kvinnor som jobbar och står i. Altid lika kul att träffa er. Och stort tack till M. för att jag fick disponera din MC
From Thailand januari 2010
till ett mycket bra pris under min semester. 
Mermaid: Mina favoriter när det gäller mat, dessa kvinnor jobbar i tvätten på Holliday in på dagarna och driver byns bästa restaurang på kvällarna. Ät här!
Egon & Anita: härliga lirare från Spånga som var här för 40:e året! Vi ses nästa år!
Gena: Nice outfit!

 vi ses oxå nästa år...

Allt var som vanligt toppen. Hela tiden, aldrig har jag upplevt att det varit så varmt denna tiden på året, en liten regnskur en morgon innan vi gick för att äta frukost. Alla var vänliga och tyckte det var trevligt att oss igen. Alla såg fram emot att få träffa oss nästa år... allt var perfekt...
...tills vi var ombord på KLM 878 från BKK till AMS. Helvetes jävla holländare. Må ni brinna i helvetet. Om ni inte kan lära er att uppföra er så kan nu väl i alla fall för helvete lära er att prata och inte låta som om ni har bundit fast tungan i taklampan. Jävla blåklädda kräk. Och då är det de positiva omdömena...

BTW, jag har redan bokat nästa års resa. 10/1 - 25/2 Naturligtvis med ett riktigt flygbolag.

Skicka en kommentar