Translate

söndag, januari 13, 2008

Lördag i BKK!

söndag 13 januari 2008 Bangkok, Thailand
Kära dagbok! Lördagen ägnades åt shoping! Vad annars! PÅ helgerna är Bangkok total turbo och shoppingcenter i allmänhet och MBK i synnerhet är totalskruvade. Så det är bara att köra. Det blev några kassar och trötta fötter. Tur att det är luftkonditionering när varuhiusen när termometern visar 36 grader. Lunch avnjöts på MBK Food Court.
From Thailand januari 2008; Bangkok
Bra mat till hyfsade priser men mycket folk. Dessutomrymde en krabba ur ett stort akvarium men blev snabbt fångad av den raske kocken som förpassde den lille rackaren till den kokande grytan. 
Vi hade tänkt att åka med Ving på en liten käck utflykt men det dök inte upp vare sig någon vingguide eller buss. Inte heller svarade någon i telefonen när vi ringde. Så vi spenderade kvällen med att promenera från Siam Square till Pantip Plaza. LIte prylar inhandlades på vägen. På Pantip köpte jag bl.a. datorspel till vettiga priser...men jag hittade ingen thaikarta till min GPS. Efter Pantip blev det en tuc-tuc till Sukomwitten men det gav oss föga så vi tog ånyo en tuc-tuc tillbaka till Silom, Promenerade runt lite och åt middag vid en liten gaturestaurang mellan Patpong och Robinson. Det var bra mat och trevlig personal där.

Inga kommentarer: