Translate

lördag, januari 26, 2008

Lördag.

lördag 26 januari 2008 Hua Hin, Thailand
Kära dagbok! Dags för hemfärd. Vi checkade ut när Calle dök upp efter morgonrundan till Nooty...av någon outgrundlig anledning hade vi fått lite tokiga busstider till bussen från Cha Am till BKK; vi fick vänta nästan 2 timmar downtown
From Thailand januari 2008; Cha Am
Am men det gjorde inte så mycket eftersom vi passade på att äta lite god mat på en gaturestaurang där. Vi var på flygplatsen vid 17-tiden och inchecckningen gick smidigt.
From Thailand januari 2008; Cha Am
Vi åt middag på flygplatsen, tur var väl det för maten som serverades ombord var vidrig. I alla fall det jag beställde in. Jag kunde ju IOFS fått in något annat men all aptit var borta...vi landade i Abu Dhabi för planbyte kl midnatt lokal tid, 03 BKK-tid och vi var rejält sega. Jag hade sovit ett par timmar på planet. Efter 2 timmar och 45 minuter var det dags att kliva på planet till Bryssel dör vi landade strax efter kl 7 på söndag morgon. Vi tog en fika, sedan ringde vi till Marianne som bor i Bryssel sedan 12 år; hon hämtade oss för sight-seeing och husesyn i hennes fantastiskt mysiga radhus.
From Thailand januari 2008; Cha Am
Lunch på en lokal krog innan Marianne körde oss till flygplatsen för den sista etappen hem till Göteborg. 
JÄTTESTORT TACK OCH EN REJÄL KRAM TILL MARIANNE FÖR EN HÄRLIG OCH MYCKET TREVLIG DAG I BRYSSEL!!!

Inga kommentarer: