Translate

lördag, januari 24, 2009

Lördag i Bang Kwai

Kära Dagbok! Vi har bokat bord till hotellets nyårsfest på måndag. Det är alltså kinesiskt nyår den 26 januari. Och det skall firas ordentligt efter vad vi förstår.
From BKK januari 09
700 Bath kostar spektaklet med mat, dryck och underhållning. Det är ett helaftonsröj och när det firas kinesiskt nyår lär det vara party on. Så det skall bli roligt. Rapport och bilder kommer nog vad det lider. Det är fortfarande riktigt härligt sommarväder här och vi bara slappar. IOFS kan det bli en liten promenad på stranden men det är inga längre sträckor… jag har inte ens plockat fram någon korsordstidning. Då förstår ni i vilket tempo det rör sig i här i Cha Am…På torsdag har Calle och Susanne bokat in en tripp till Kanchanabury för att titta på den berömda Bron över floden Kwai och besöka krigsmuseet och åka tåg på Dödens Järnväg.
From Calles Thailandsbilder
Jag har ju redan gjort den resan och roar mig med att slappa lite vid poolen… Dagarna flyter på, inga stora händelser att rapportera om mer än att det var 2 pannkaksbagare på Cha Am Avenue i kväll!

Inga kommentarer: