Translate

söndag, augusti 24, 2008

Söndag

söndag 24 augusti 2008 Bang Kwai, Thailand
Kära dagbok! Varmt idag och lite soldis och moln. Det gjorde inget alls att solen inte stekte. Hotellet invaderades återigen av en massa skolungdomar, men det blev ingen karaoke denna kvällen. I alla fall var det tyst när vi kom tebax efter vår kvällsutflykt till Hua Hin. Marina, hennes föräldrar och jag tog taxi till Hua hin vid 6-tiden; vi gick i de små gränderna och hittade ner till fiskhamnen och hade turen att få se förberedelserna inför nattens fiskafänge. VI gick upp mot nattmarknaden och åt middag vid restaurangen utanför 7-11 vid gamla busstationen.
From Cha Am, Thailand, Augusti 2008
Det blev lite inköp av diverse on-nutter, ett thailändskt spel av trä… skall försöka klura ut hur det funkar och en t-shirt till någon. Dock var det tunnsått med vita linnen. 
Den polska familjen som bor på hotellet är alltmer högljudd för varje dag som går. Göbben verkar så uppjagad och stressad och kommer nog att explodera vilken sekund som helst. Det unga paret från Krakow sa till honom att lugna ner sig eller ge sig av. Då försvann de, och dök inte upp mer vid poolen. Och då var klockan inte ens halv 12. Vet inte vart de tog vägen och ingen saknade de.

Inga kommentarer: